Volg ons op Twitter

12,5% korting en gratis verzending op sieraden!

12,5% korting op een bestelling van een mooi sieraad voor uw Valentijn!
 
Kortingscode: ANNY4LOVE
Voorwaarden: 12,5% korting
Geldig tot 17-02-2013.

Bezoek Website

Toegevoegd op de website: Annyvanbuul.com

Anny van Buul Juweliers is een familiebedrijf. En met haar 2 vestigingen, in de Kerkstraat in de binnenstad van Den Bosch en in de Helftheuvelpassage, is Anny van Buul al meer dan 35 jaar een begrip. Het bedrijf heeft nu de grootste collectie sieraden en horloges van Zuid-Nederland. Sinds 2 jaar is er nu ook de mogelijkheid om online te bestellen, op Annyvanbuul.com en is heel Nederland nu meer dan welkom!
 
Annyvanbuul.com verkoopt sieraden van bekende merken zoals Fossil, Mi- Moneda, Silk, Esprit, Melano, Zinzi en nog veel meer. Annyvanbuul.com biedt tevens horloges van de merken Pulsar, Lorus, Ice-Watch, FlikFlak en andere kwaliteitsmerken. De webshop is aangesloten bij de Federatie goud & zilver.

Bezoek Website

GRATIS oorstekers bij valentijns collier

Speciaal voor de Valentijn, een Valentijns collier met hart voor maar € 25,00,- nu met gratis bijpassende oorstekers. A&C sieraden maakt sieraden die de schoonheid en de charme van iedere individuele vrouw versterk, ongeacht haar stijl, leeftijd en levenswijze.

Bezoek Website

Toegevoegd op de website: Horlogeboetiek.nl

Horlogeboetiek.nl is een trendy webwinkel met de meest populaire horlogemerken, zeer ruime voorraad en goede prijzen. Onder de topmerken vallen Diesel, Fossil, Michael Kors en TW Steel. Elk horloge op de website wordt uit voorraad verkocht en zal daarom, indien voor 16:00 besteld, ook nog dezelfde dag verstuurd worden. Verder betaald de klant geen verzendkosten. De collecties die in de webshop worden gevoerd zijn over het algemeen zeer compleet. Dit betekent dat in de regel alle horloges uit een nieuwe collectie standaard ingekocht worden. Dit zorgt ervoor dat het aanbod voor u erg ruim en volledig is.

Bezoek Website

Gratis t-shirt bij Luxsunglasses.nl

Luxsunglasses.nl heeft een nieuwe actie: een gratis CARRERA t-shirt (t.w.v. € 24,95) bij aankoop van een CARRERA zonnebril. Wees er snel bij want op=op!
 
Deze actie is niet geldig in combinatie met lopende kortingscodes of aanbiedingen.
 
Shirts hebben de maat M of XL maar worden willekeurig bij de bestelling ingesloten. U kunt uw voorkeur aangeven in het opmerkingenveld, maar over de maatvoering kan niet worden gecommuniceerd. Er zijn slechts 50 t-shirts beschikbaar.

Bezoek Website

Toegevoegd op de website: Luxsunglasses.nl

LuxSunglasses.nl levert merkzonnebrillen minimaal 10 tot 25% voordeliger dan in de winkel. Zij doen dit uit eigen voorraad en zonder verzendkosten. LuxSunglasses.nl heeft wisselende collecties zonnebrillen van alle populaire designer merken zoals Gucci, Armani, YSL, Valentino, Carrera en Roberto Cavalli en vele anderen. Elke maand voegen zij nieuwe modellen toe en hebben regelmatig acties voor haar klanten.

Bezoek Website

30% korting op alle Club Manhattan artikelen

Kortingscode: TradeClub30
Omschrijving: 30% korting op alle Club Manhattan artikelen
Geldig: t/m 26-08-2012

Bezoek Website

© 2019 Sieradentoppers.nl  |  Wij hebben momenteel 23818 artikelen in ons bestand